ELEKTRONIK LÄCKTEST 

Behöver ditt företag utföra elektroniska läckagetester på någon av dina produkter?

ELEKTRONISKA

Med tanke på att elektroniken fullständigt har förändrat hur vårt samhälle fungerar under 2000-talet borde det inte komma som någon överraskning att våra vattentäta egenskaper också fortsätter att utvecklas. Det har gått mindre än 10 år sedan den första lanseringen av vattentäta mobiltelefoner. Idag har det nästan blivit samhällsnormen att bära en vattentät/vattentät mobiltelefon.

För att ditt företag ska förbli framgångsrikt måste ditt företag hålla sitt löfte att leverera en vattentät produkt. Ett sätt att se till att dina produkter är vattentäta är att testa dem. På ATEQ har vi tekniken som kan avgöra om din produkt är vattentät, ordentligt förseglad och kan hålla damm ute.

IP-testning (Ingress Protection) avgör en produkts förmåga att skydda mot vatten, damm och skräp. Det finns olika skyddsgrader klassificerade efter IP-kodklassificering. Beroende på enheten kan den kräva en högre grad av skydd.

På ATEQ kan vi hjälpa ditt företag att få rätt IP-certifiering för dina produkter. Vår elektroniska vattentäta testning kommer att identifiera om din produkt uppfyller IP-teststandarder, och vi kan föreslå förbättringar som du kan göra med lämpliga tätningar, höljen och kapslingar. Installation av stela packningar ger till exempel bättre skydd mot damm, vatten och andra främmande föremål.

Efterfrågan på vattentät teknik på elektroniska enheter fortsätter att öka stadigt. Det är inte bara graden av skydd som är viktig för utvecklaren av tekniken, utan den är fortfarande lika viktig för konsumenten. Det är absolut nödvändigt att företag som utvecklar vattentäta produkter håller vad de lovar. ATEQs experter hjälper dig att bestämma vilka steg du ska vidta för att utveckla din förseglade komponent, eftersom vi tillhandahåller exakta lösningar för läcksökning på dina produkter. Starta ditt företag på rätt sätt och använd ATEQs elektroniska läcktestningsteknik.

En fråga ? Tveka inte att kontakta oss för eventuella önskemål!

”Ateq är dedikerad till din långsiktiga framgång”

VÅRA ELEKTRONISKA TÄTNINGSPRODUKTER

F620

Läckagekontroll F620 ATEQ

TYPISKA APPLIKATIONER FÖR ELEKTRONISK FÖRSEGNING

Elektroniska komponenter för flyg
TV och datorskärmar
Kamera och kameralins
Hårddisk
Klockor
Vattentäta elektroniska komponenter och enheter

Alla hushållsapparater

VÅRA BROSCHYRER

Läckagetestning

Elektroniska

electoniksta

En fråga ? Tveka inte att kontakta oss för eventuella önskemål!