ATEQ, nummer 1 inom Läckagemätning

ATEQ erbjuder en mängd olika verktyg för att integreras i produktionslinjer och laboratorier. Dessa mycket känsliga maskiner hjälper dig att etablera framgången för dina produktionsprocesser och bygga upp din trovärdighet på marknaden.

Från värmeväxlare till motorer och katetrar, med mera. Nedan finns en kategoriserad lista över de vanligaste applikationerna vi stöter på.

Chansen är stor att du kommer att upptäcka att ATEQ redan har läckage / flödestestat en liknande produkt som din. Om du inte hittar din produkt i listan är det bara att ringa oss så ger vi dig ett förlag.

ATEQ har en mängd olika läckagetestprodukter som för närvarande används av en mängd olika tillverkare inom ex. följande branscher:

AUTOMOTIVE

ATEQ tillhandahåller en mängd olika verktyg för användning i fordonsläckagetestare och flödesanalyser.
Vi har många Tier 1 -leverantörer som använder våra testare för att bekräfta att delarna som levereras till deras OEM -kunder (originalutrustningstillverkare) uppfyller deras specifikationer.

INDUSTRIELL

Läckage bortom accepterade toleranser innebär produktfel.
När en läcka överskrider toleransen kan det innebära miljöförorening, förlust av sterilitet eller komponentfel.
Att ha ett industriellt läckagedetekteringsprotokoll är en viktig del av alla kvalitetssäkringsprocesser. ATEQ erbjuder en mängd olika verktyg för att integreras i produktionslinjer och kvalitetssäkring,QA

MEDICAL

ATEQ: s produkter används ofta för att upptäcka läckage i medicintekniska produkter.
Slutanvändare kräver ett högt förtroende för sådana produkter eftersom de ofta används för att leverera eller extrahera vätskor till eller från en specifik del av kroppen.

Om det finns en läcka kan vätskor av misstag skickas till fel plats eller fel vätska kan tas bort.

MEDICINSKA
FÖRPACKNINGS

FÖRPACKNING

ATEQ: s produktlinje innehåller några alternativ när det gäller förpackningars test och identifiering av läckor.
Exempel på sådana förpackningstyper är: flasklock, aerosolburkar (och ventiler), pumpar, bläckpatroner, kosmetiska flaskor, slutna påsar och andra olika förpackningstyper.

BATTERIER

ATEQ har en mängd olika metoder för att läckagetesta batterier under hela produktionsprocessen.
Läckageprovning av elektriska fordons battericeller börjar till exempel med ett joniskt läckagetest av battericellen och slutar med tryckläckagetest av hela batteriet.

E-MOBILITETS
 electronic waterproof testing

ELEKTRONISK

På ATEQ kan vi hjälpa ditt företag att uppnå rätt IP-certifiering för dina produkter.
Vår elektroniska vattentättestning kommer att identifiera om din produkt uppfyller IP -teststandarderna, och vi kan föreslå förbättringar du kan göra med rätt packningar, höljen och kapslingar. Att installera styva packningar, till exempel, ger mer skydd mot damm, vatten och andra främmande föremål.

En fråga ? Tveka inte att kontakta oss för eventuella önskemål!